topbanner

Pegasus sælger tegneserier!

Det er rent faktisk det vi lever af... Vi praler med at have Danmarks største udvalg, og det er faktisk fuldt berettiget: vi har Danmarks største udvalg! Selv om vi ikke lige har en given vare på lager kan vi sikkert skaffe den. Pegasus har, i kraft af sin alder og flinke personale, kontakt til en lang række storsamlere. Så hvis du mangler et eller andet helt akut, kan vi sikkert skaffe det til dig.

Pegasus køber tegneserier!

Hele grundlaget for at vi kan have Danmarks største udvalg af tegneserier er, at vi dagligt køber tegneserier. Vi køber både små bunker og kæmpesamlinger. Ting vi går og mangler:

Hvor meget vil Pegasus betale for dine tegneserier? Det kommer an på... Der er en lang række hensyn at tage når vi giver et tilbud på en bunke tegneserier. Det er ting som stand, efterspørgsel, lager, nypris, jordens rotation om sin egen akse og så videre. Hvis du vil have en ide om værdien af dine tegneserier, så køb et komiklex!

Pegasus bytter tegneserier!

Pegasus tilbyder den fantastiske service at vi bytter dine tegneserier til nogle andre tegneserier! Hvis du er blevet træt af at læse i Anders And nr. 1 fra 1949, så kom og byt det til en splinterny jumbobog!

Det fungerer i praksis sådan at du får en byttepris for dine tegneserier. Den kan du så købe andre tegneserier for. Ikke alle varer i Pegasus er dækket af bytteprisen, f.eks. ikke nye tegneserier.