topbanner

Regler for postbestillinger via Nettet

På pegasus.dk opererer vi med 3 klasser af stand for varerne:

Du kan læse mere om disse klasser her. Som udgangspunkt er alle varer på pegasus.dk købt som beset/beskrevet. Når en vare kun fås i tilstanden Brugt eller Særligt Pæn Brugt, er det ikke en ny, fejlfri vare du bestiller, men en vare hvor du må forvente en stand der ligger noget under "splinterny og fejlfri". Dette skrevet for at du ikke sidder med en forventning om at alle blade og albummer du bestiller som Brugt, er tiptop eksemplarer uden fejl eller mangler.

Prisen på en Brugt eller Særligt Pæn Brugt vare hænger sammen med standen. Prisen på en brugtvare hos os ligger typisk på 40-60% af nyprisen, med mindre varen enten er udsolgt fra forlaget eller af andre årsager er efterspurgt, hvor vi så fastsætter en anden pris, og dette gøres efter vort suveræne skøn.

Ved køb af varer i standen Ny har du selvfølgelig ret til at forvente at de varer du modtager er i ny og pæn stand. Hvis du synes der er opstået en skade på en vare under forsendelse, eller at du ikke mener varen kan betegnes som ny, forbeholder vi os dog retten til at kræve varen returneret for din regning, så vi kan undersøge varen og komme med vores bud på en løsning. For både brugte og nye varer gælder den nye købelov, der sikrer dig fuld fortrydelsesret af købet indenfor 14 dage fra du modtager varen med posten. Hvis du ønsker at returnere varen, kan du få dine penge tilbage, dog skal vi først modtage den returnerede vare og sikre os at den ikke har lidt overlast, før du kan få det fulde beløb tilbage. Ved fortrydelse er det dig der skal betale for forsendelsesomkostninger.

Moms og brugtmoms

Alle brugte varer sælges efter reglerne om brugtmoms. Det vil i praksis sige at der ikke er en moms at trække fra i dit momsregnskab – hvis du har sådan et. Nye varer er pålagt moms, ganske som sædvanligt. Alle priser på pegasus.dk er inklusive moms, hvor det er aktuelt.

Privatlivets fred

Når du handler hos Pegasus er du garanteret absolut fortrolighed. Ingen af de informationer du opgiver vil blive brugt i anden forbindelse. Ejheller vil disse informationer blive givet til trediepart under nogen form.

Forbehold

Pegasus tager forbehold for fejl i tekster og priser på pegasus.dk. Pegasus tager forbehold for leverandørproblemer, afgiftsændringer og Gudernes Vrede. Pegasus forbeholder sig også ret til, til enhver tid, at ændre priser, fjerne varer eller sammensætninger af tilbud og varer, uden forudgående varsel. Varer der er bestilt før en sådan ændring berøres naturligvis ikke.