topbanner

Brutale sandheder om pegasus.dk

Pegasus har været på nettet i en del år efterhånden – vi har glemt hvornår vi begyndte helt præcist. Der har været en pæn udskiftning i websites, designs og muligheder. Udviklingen har ledt os til det nuværende, suveræne website, som vi oprindeligt ventede ville opnå selvstændig intelligens, hvilket desværre ikke er sket endnu. Vi overvejer at udbygge serveren med et missilsystem, den slags plejer at give gryende bevidsthed en saltvandsindsprøjtning.

For at kunne se og bruge dette website skal du have en nogenlunde moderne browser, og det burde ikke være et problem i vores (nogenlunde) moderne samfund. Hvis du har problemer må du endelig kontakte webmaster på webmaster@pegasus.dk.

Vi foreslår at du benytter Mozilla Firefox (version 1.5 eller derover), Opera, Safari eller Konqueror, men websitet er (forhåbentlig) brugbart med Internet Explorer (version 6 og derover). Hent en browser her:

Så vidt vores fantastiske supercomputer kan se, bruger du lige nu denne browser:

CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)

Whodunnit?

Af ren forfængelighed vil jeg her nævne mig selv: Niels, webmaster, programmør, tegneserielæser, hemmelig agent og operasanger. Det sidste var noget jeg fandt på. Jeg har stået for al programmering af pegasus.dk, og varetager tekniske problemer og almindelig vedligeholdelse. Visse grafiske elementer er lavet af Frank Madsen.