topbanner

Paradisklubben

Paradisklubben er for alle der synes det er dødirriterende at fedte rundt med søgelister, der altid enten bliver nussede, ulæselige eller væk. Nu kan du blive medlem af Paradisklubben og straks få en masse fordele! Du kan sætte midlertidigt udsolgte varer på din egen online venteliste, og du kan oprette en huskeliste til brug for dig selv, når du næste gang skal beriges og forkæles med fede tegneserier.

Når du sætter en vare på venteliste (fordi den p.t. er udsolgt), får du en email næste gang vi får den ind i butikken. Du har så muligheden for at købe den før den kommer op på hylden, hvilket vil sige du får en noget bedre mulighed for at få netop de ting du længe har ledt efter. Det er da bare dødsmart!

Og du slipper for at skulle taste trælse oplysninger ind hver gang du handler! Det koster selvfølgelig ikke noget at være medlem.

Indmeldelse

Du skal lige udfylde det her for at blive fuldbyrdigt, fuldblods medlem. Når vores fantastiske supercomputer har godkendt oplysningerne sender den dig en mail. I den mail er der et link til en side du skal besøge for at aktivere dit medlemsskab.

Din email-adresse
Vælg et brugernavn
Vælg et password
Skriv dit password igen